QUI SÓC

Hola! Sóc en Jaume Prats i vaig néixer l’any del Naranjito. Vaig estudiar Sociologia i Cinema però no vaig acabar cap de les dues. El que potser semblaria un fracàs, per mi és una oportunitat. Vaig aprendre el que necessitava per ara poder-ho aplicar a una de les meves passions: viatjar.

Des d’aquest blog, la meva idea és poder transmetre la meva forma de viatjar i, tan de bo, poder-vos ajudar en les vostres aventuretes futures.

Us deixo 5 curiositats sobre mi i la Mar viatjant, perquè ens aneu coneixent!

1 MAI dormo als vols per molt i molt llargs que siguin. La Mar, en canvi, abans d’enlairar-se ja està roncant fa estona.

2 Les nostres famílies es riuen de nosaltres perquè diuen que quan som de viatge només passem fotos menjant i ens pregunten si visitem alguna cosa o no fem res més que tragar. És cert que donem molta importància a la gastronomia, ja que ens agrada molt tastar-ho tot. Vam gaudir molt del sushi, el ramen i els okonomiyakis a Japó, però també vam menjar coses picantíssimes, serps i penis de xai a Xina o budells (amb caca inclosa) de dikdik crus a Tanzània! La Mar només posa una limitació: no menja animals mentre estan vius.

3 Pensem que a toooot arreu hi ha coses interessants. Ens agrada molt anar a llocs llunyans i exòtics, amb costums, menjars i idiomes estranys, amb vestimentes curioses i maneres de pensar ben diferents. I també ens agrada anar a llocs propers amb molta història, menjars deliciosos, monuments, excursions i paisatges brutals!

4 Ens agrada anar a llocs baratets (sobretot a la Mar, que en aquest sentit és molt catalana) i el més autèntics possible… les turistades (que n’hem fet i en farem unes quantes) ens fan sentir fatal perquè ens dóna la sensació que perverteixen l’essència d’aquell indret.

5 Sempre que podem viatgem amb motxilla (la del Jaume gairebé sempre està buida i durant el viatge sol anar regalant la roba vella – i perdent gorres i barrets – que portava per fer espai per souvenirs i la de la Mar amb mil coses innecessàries que porta per si de cas, sense cap mena d’ordre ni sentit).

6 Abans d’un viatge molt llunyà i llarg la Mar sol fer dues coses: agafar 20 guies de la biblioteca i recomparar-les per saber quina serà la definitiva (l’acaba triant el Jaume, ja que ella és bastant indecisa) i fa un amigurumi d’un animalet representatiu del lloc on anem. Per altra banda, el Jaume és qui fa el diari de viatge, ordena les fotos, ens ubica i orienta físicament quan estem pel món, fa els àlbums de fotos a la tornada i recorda toooots els noms i dades dels llocs on hem estat (fins i tot abans d’anar-hi, ja que fa un mega planning perquè no ens perdem res de res de res!).

Per si em voleu conèixer una mica més, us adjunto una entrevista que em van fer a l’associació Barcelona Travel Bloggers