3 dies a Budapest (2021)

Per primer cop en molts anys començava un viatge agafant l’Aerobus i tot i que per preu el tren surt més a compte, s’ha de dir que és ràpid, t’informa bé i el trajecte es fa còmode.

Vam fer el vol separats per no pagar extres abusius a Ryanair i un cop a Budapest vam agafar el bus 100E (1.800 Florins – 4,67€) que en mitja hora ens deixava a la primera aturada que fa, Kalvin Ter, on vam iniciar un passeig per la ciutat que ens va començar a enamorar. En concret ens va agradar especialment Raday Utca, un carrer ple de restaurants originals i amb molta vida nocturna. Tot i ser fosc, trobar-nos amb el Danubi va ser impactant i més quan vam arribar al nostre HomeExchange i vam comprovar que seríem veïns.

Ens va sorprendre que era com una espècie d’hotel amb recepció i uns passadissos llarguíííííssims on el llum s’anava encenent a mida que passaves. El pis era prou acollidor però la terrassa… quina terrassa. Les vistes del Danubi no les podria apreciar al 100% fins l’endemà però veure els tramvies passar per sota casa amb el riu de fons em va fer molt feliç.

22 D’OCTUBRE: PARLAMENT, SABATES DEL DANUBI, TURÓ GELLERT, MERCAT CENTRAL, VACI UTCA, CAFE GERBEAUD, BASTIÓ DELS PESCADORS

23 D’OCTUBRE: BALNEARI SZECHENYI, PARC DE LA CIUTAT (VAROSLIGET) – PLAÇA DELS HEROIS, SANT ESTEVE, PLAÇA DE LA LLIBERTAT, CASTELL DE BUDA, CREUER PEL DANUBI

24 D’OCTUBRE: GRAN SINAGOGA, SANT MATIAS, CARRERONS DEL CASTELL