3 dies a París (2021)

Vam arribar a Paris Orly a quarts d’onze. Semblava una hora ideal per la Greta, que sempre s’adorm a les vuit o vuit i poc (l’hora de l’enlairament) i sol aguantar força. El vol  va ser plàcid, quin plaer tenir una ciutat tan xula com París a només hora i mitja en avió…

Un cop allà la cosa va ser una mica més complexa, ja que va manar veient com ens tancaven tots els transports. Primer l’Orlyvan a l’aeroport i un cop a París, el metro. La part positiva és que ens vam ubicar moltíssim de tant visitar googlemaps i ara ja sabíem que prop de casa teníem un metro, diversos autobusos i a poca distància la Plaça Itàlia, on hi havia encara més varietat de transports.

A casa ens esperava una ampolla de vi francès, cortesia del nostre homeexchanger, l’Ali, amb el que havíem coincidit a Barcelona per fer l’intercanvi de claus i que ens va semblar un senyor molt agradable i divertit. La casa era senzilla però molt acollidora.

Ens ficàvem al llit vora les dues, però l’endemà a les 8 ja estàvem jugant pel terra de casa amb la Greta que estava despertíssima.

18 DE SETEMBRE: FREE TOUR SANDEMANS, JARDINS DE TULLERIES, CANAL SAINT MARTIN I MONTMARTRE

19 DE SETEMBRE: SAINTE CHAPELLE, NOTRE DAME, ÒPERA GARNIER, GALERIES LAFFAYETTE, ESGLÉSIA MADELEINE, PLAÇA DE LA CONCÒRDIA, CAMPS ELISIS, ARC DE TRIOMF, TORRE EIFFEL

20 DE SETEMBRE: JARDINS DE LUXEMBURG, PANTEÓ, LES INVALIDES