15 dies a Xina (2015)

(BEIJING – XI’AN – SHANGHAI – HANGZOU – SUZHOU)

A continuació teniu el nostre diari de viatge a Xina, era el primer viatge que fèiem molt i molt lluny i vam haver-hi d’anar a l’Agost perquè el Jaume només tenia vacances aquell mes. Creiem que no és la millor època perquè la calor que feia era exageradíssima, però vam gaudir moltíssisisisisisisim!!

M’agradaria remarcar que Xina ens va semblar molt barat, que els transports són impressionantment ràpids i puntuals (vam perdre un tren per arribar només dos minuts abans de què sortís), que tenen temples, budes, guerrers i una muralla enormes, brutals i preciosos. I que tot i anar-hi a l’agost que pot ser la època més turística de l’any, la majoria de turistes que vam veure eren xinesos, de manera que no feia aquella impressió d’estar envoltats de turistes, ja que per nosaltres eren bastant locals. També cal dir que per aquest mateix motiu no vam trobar ningú que parlés anglès (la qual cosa pot espantar, però a nosaltres ens va semblar tota una aventura amb moltes anècdotes) i que, en general, no vam trobar que fossin persones massa hospitalàries, si et veien cara de no-xinès, els interessaves bastant poc!

Teníem vàries rutes per Xina que ens agradaven, però no es pot fer tot en un sol viatge (almenys en un viatge de 15 dies)! Així que vam deixar Datong, Chengdú i uns quants més per un altre any i vam decidir fer el que expliquem a continuació:

31 JULIOL – 16 AGOST DEL 2015