Categories
Sin categoría

DE SHINJUKU AL SERENGETI

Benvinguts i benvingudes!

Esperem que gaudiu molt d’aquest blog i us sigui útil per anar a voltar pel món!

Potser us pregunteu d’on ve el títol del blog? Són dos llocs sense massa a veure. Un dels barris més surrealistes de Tokyo i probablement el Parc Natural més famós del món on anar a veure bestioles en llibertat. La idea és precisament aquesta. Dos llocs únics i diferents i on he tingut la sort de dormir-hi, vivint històries força originals en ambdós casos. Són els típics llocs que jo visitaria, buscant una experiència local, autèntica i, sobretot, enriquidora.

Si us puc ajudar d’alguna manera, teniu dubte/preguntes sobre qualsevol de les coses que escric o alguna suggerència per millorar, les podeu deixar als comentaris del mateix blog o posar-vos en contacte amb mi.

4 replies on “DE SHINJUKU AL SERENGETI”

Crec que es una experiencia inigualable, deu ser maravellos veure aquells paisatges i fauna, imagino que alli no hi ha polució, ha de ser tot mes pur

M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s