25 dies a Vietnam – Laos – Cambodja (2017)

18 de SETEMBRE: Arribada a Ho Chi Minh

Havíem sortit de Barcelona amb el vol de les 22:40 que et deixa a Dubai a trenc d’alba, una opció meravellosa pels que dormiu a l’avió i que et conecta tant amb Àfrica i tot a la zona del Sudest Asiàtic. Vols sense massa història, còmodes al ser amb Emirates i ens plantavem a Ho Chi Minh a les 20h, un horari perfecte per fer una ullada i anar a descansar.

És important que negocieu els preus dels taxis per avançat ja que sinó us poden fer alguna pirula. En el nostre cas havíem llegit que el preu mitjà eren l’equivalent a 8-10 euros així que els 7 que vam pagar ens van semblar perfectes. Un cop instal:ats al nostre hotel (a un carrer del Mercat de Ben Thanh) vam fer cap al Street Food Market i ens vam disposar a tastar algunes de les especialitats locals. Teníem la idea de tastar les paradetes que hi ha a l’exterior del mercat però havia diluviat i s’havien desmuntat totes així que vam decidir no arriscar i menjar sota cobert. Amb el pas dels dies vam descobrir que cada dia diluviava una hora, simplement s’havia d’estar a cobert aquella hora com un cargol.

No és l’opció més econòmica ja que els preus són força per turistes, però segueix resultant baratíssim, més tenint en compte la qualitat del menkar i els productes. Comencem bé, Vietnam!