15 dies a Tanzània (2016)

DIA 14: RELAX A NUNGWI

Era l’últim dia a Zanzíbar, vam començar traslladant tots els trastos a l’hotel on dormiríem aquella nit que tenia piscina. I vam decidir començar el dia remullant-nos i sense fer massa res… Molta gent ens deia que després de fer uns dies de safari anaven a Zanzíbar a passar-se una setmana estirats al sol i relaxats… i nosaltres no havíem parat quiets entre safaris blue, visites a micos, tortugues, dofins… (no ens en penedim gens! Per estar una setmana estirats sense fer res ens quedem a la Barceloneta que és més barat!! Però aquell matí ens va venir de gust fer una mica el gos).

Després de banyar-nos una mica, vam decidir anar caminant cap a Kendwa però com que la marea estava massa alta no vam poder seguir. Vam tornar i vam anar a dinar.

A la tarda vam tornar a passejar amb els Madrilenys cap a Kendwa però la marea no havia baixat, així que vam decidir banyar-nos alhora que vèiem una posta de sol preciosa… Un comiat fantàstic de Zanzíbar! Abans d’anar a sopar vam passar per l’hotel a dutxar-nos i vam descobrir que no teníem aigua calenta! Vam fer-ho omplint una ampolla a la pica i tirant-nos-la per sobre.

Vam sopar amb els Madrilenys un menú on per l’equivalent a 10 euros tenies una amanida, una llagosta sencera i beguda. I què delicioses són les llagostes aquí… Vam anar a l’hotel a intentar ficar tot el que havíem comprat a les motxilles (per sort havíem anat tirant i regalant roba i havíem creat una mica d’espai) i a dormir. L’endemà ja tocava tornar cap a Barcelona!