15 dies a Xina (2015)

15 d’Agost del 2015: Shanghai: Nanjing Road, Temple Hua Long

Vam començar el dia fent un passeig per Nanjing Road, després vam anar al Temple de Longhua, el temple budista més antic de Shanghai. Vam veure moltíssims budes de colors, mides i formes diferents, però no vam trobar la campana gegant de 6500 Kg que deia la guia que havíem de trobar. Es veu que tocar-la tres vegades porta bona sort, però et fan pagar per fer-ho. No entenem com no la vam trobar si era tan i tan gran… però el buda amb milions de mans sí que el vam veure i ens va agradar molt!

Al sortir del Temple Longhua tocava acomiadar-se de Shanghai. Vam agafar un tren cap a Beijing. Vam fer el trajecte llegint el llibre Todo bajo el cielo (passa a Xina i ens feia molta gràcia anar llegint aventures de llocs que acabàvem de visitar) i menjant marranades vàries. Al baixar del tren, vam agafar l’Airport Expres a Dongzhimen. A l’aeroport vam passar milions de controls, revisions, fotos, comprovacions de passaport… i cap a Brussel·les i d’allà a Barcelona (on ens esperava un gazpatxo i una truita de patates deliciosaaa després de molts dies de fideus picants i repicants!)!

Era el meu sant, com cada 15 d’agost i el Jaume em va regalar un Totoro guardiola maquíssim per estalviar pel proper viatge!!